Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Преносим климатик WHIRLPOOL PACB212HP,12000BTU,6thSENSE, A/A+,НОВ,Черен,5-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ Лична

преди 8 месеца Електроника Ямбол   46 прегледа

830

  • Преносим климатик WHIRLPOOL PACB212HP,12000BTU,6thSENSE, A/A+,НОВ,Черен,5-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ

0.0 звезда

Регион: Ямбол
Цена: 830

ПРОДАВАМ ЧИСТО НОВ МОБИЛЕН КЛИМАТИК, МАРКА И МОДЕЛ WHIRPOOL PACB212HP, 6th Sense,12000 BTU (12-ка), A/A+, Черен цвят, Функции Охлаждане и Отопление, Филтър HEPA, Функция Around U, Функция сън,Автоматично почистване, с Включен монтажен комплект за прозорци, цвят-Черен, с 5-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ на производителя(*след покупката е необходимо да направите регистрация на артикула в официалния сайт на Whirpool, за да активирате гаранцията).
Клас на енергийна ефективност А. Този самостоятелен климатик Whirlpool е черен на цвят. Преносим климатик, лесно премествате климатика, където имате нужда. Включване/изключване на отопление/охлаждане.
Съвременната уникална технология 6th SENSE - гарантира отлична циркулация на въздуха в дома Ви. Датчиците на уреда установяват температурата както отвън, така и вътре. След като определи параметрите, уредът избира най-добрата функция: охлаждане, затопляне, сушене или само работа на вентилатора. Автоматичният температурен сензор оценява стайната температура и я прави идеална, като комбинира оперативните функции за постигане на най-добър комфорт.С възможността да програмирате и управлявате часовете за стартиране, технологията 6th SENSE Ви помага да пестите време и енергия, и Ви гарантира желаните резултати без усилия.
РЕВЕРТИВЕН КЛИМАТИК WHIRPOOL PACB212HP, 6-th Sense,12000 BTU ,A/A+, черен цвят е интелигентният вариант както за зимата, така и за лятото. Насладете се на студения въздух през горещото лято и топлата температура през зимата благодарение на функциите за охлаждане и отопление на предлагания преносим климатик.
С ФУНКЦИЯ СЪН.
С АВТОМАТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тип продукт: Мобилен/ преносим климатик
Място за монтиране: прозорец
Препоръчителна зона на покритие климатик 12-ка (35) - 70 кубични метра.
Основен капацитет 12000 BTU
Капацитет охлаждане112000 BTU
Включен монтажен комплект за прозорци: ДА
С дистанционно управление с батерии -лесно за използване за активиране на всички функции и постигане на най-добри резултати от климатика
Енергийна ефективност при охлаждане A+
ВЪТРЕШНО УСТРОЙСТВО
Ниво на шум: 48 dB -гарант за новия безшумен режим при климатиците. СУПЕР ТИХ. ДО -70%. Благодарение на уникалния режим на работа, в който и изпарителят, и кондензаторът работят при ниска скорост на вентилатора, продуктът работи много тихо.
HEPA въздушен филтър, който може да отстрани до 99,9% от по-големите частици.
Автоматичното почистване, използвано в климатиците Whirlpool, гарантира отлично качество на въздуха дома ви и намалява потреблението на енергия. Ако уредът е включен в режим на охлаждане или сушене, събраната в кондензатора вода почиства дома и намалява енергийното потребление. Ако уредът е включен в режим на охлаждане или сушене, събраната в кондензатора вода почиства праха и замърсяванията по изпарителя.
Винаги можете да използвате един климатик с мощност 12000 BTU, защото може съвсем нежно и незабележимо да вдига/сваля температурата на помещението.
Принцип на работа на мобилен климатик: Мобилният климатик представлява само вътрешен агрегат, без външно тяло, в който са разположени всички функционални части. Въздухообменът се извършва чрез тръба - въздухоотвод, който трябва да е изведен извън помещението. Предлаганият модел преносим климатик е комбиниран както за охлаждане, така и за отопление.
Сред големите плюсове е и това, че този преносим климатик не изисква специален/професионален монтаж от специалист в областта. Купувате климатика и веднага можете да започнете да го използвате, без да се налага да пробивате стени, без уговорки и чакане на монтаж, без да променяте каквото и да било в жилището Ви, тъй като лесно можете да се справите сами с инсталацията посредством включения към климатика монтажен комплект за прозорци, както и да премествате климатика от стая в стая в дома Ви (според Вашите нужди).
ТЪНЪК КОМПАКТЕН ДИЗАЙН- модерен дизайн, много лесен за ползване. Може да се движи от една стая в друга благодарение на интегрираните си колелца.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на продавача