Osem.bg - Сайт за безплатни обяви, лесно купи и бързо продай is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

ЧЗВ


Често задавани въпроси

Как се публикува обява?

Много бързо и лесно можете да публикувате обява, след като използвате бутона "НОВА ОБЯВА". Изисква се регистрация в системата.

Колко струва да публикувам обява?

Публикуването в нашият сайт е 100% безплатно, като няма лимит на броя публикувани обяви от ваша страна.

Защитени ли са моите данни?

Можете по-всяко време да контролирате, какви данни за контакти да се показват във вашите обяви.

Колко време ще е активна обявата?

Обявите са активни с период до 1 месец, след което се архивират. Една седмица преди архивация, ще получите уведомителен имейл, като можете да подновите своята обява. Архивните обяви ще се запазят 1 месец във вашият профил, след което ще се изтрият автоматично.

Направих продажба, какво да направя с обявата?

След продажба можете да архивирате или изтриете вашата обява от вашият потребителски панел.

Как да кача профилна снимка?

Поддръжаме профилни снимки от Gravatar, за целта е нужно имейл адреса с които сте регистрирани да е регистриран в gravatar.com и да има качен аватар (профилна снимка).

Как се променя парола?

Паролата можете да промените след вход във вашият потребителски профил в раздел "Моят профил" след което изберете "Настройки".

Обява тип "СПЕШНО"?

Обявите с маркер "СПЕШНО" се визуализират в първите позиции от всяка категория в срок от 7 дни след активиране на статуса.

Обява тип "VIP"?

Обявите с маркер "VIP" се визуализират в началната страница в карето "VIP Обяви", както и в първите позиции от всяка категория в срок от 7 дни след активиране на статуса.

Обява тип "ТОП ОБЯВА"?

Обявите с маркер "ТОП ОБЯВА" се визуализират в началната страница в карето "VIP Обяви", както и в първите позиции над всички останали обяви, включително "VIP" и "СПЕШНО" от всяка категория в срок от 7 дни след активиране на статуса.

Мобилно приложение ?

Можете да изтеглите приложението на Osem.bg за Android операционни системни от Google Play. Много скоро и приложение за iOS и Windows Mobile.