Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Пентобарбитал натрий за продажба под формата на течност, хапчета и прах Лична

преди 9 месеца Спорт, книги, хоби Бургас   1K прегледа

--

  • Пентобарбитал натрий за продажба под формата на течност, хапчета и пра...

0.0 звезда

Регион: Бургас
Цена: -- По договаряне

Ние сме надеждна и законна компания за доставки на нембутал (пентобарбитал натрий) и seconal (секобарбитал) с положителен бизнес рекорд през годините на доставка на нембутал. Ние доставяме Nembutal и seconal по целия свят и повечето от нашите клиенти от САЩ, Канада, Австралия, Южна Африка, Европа, Тайланд, Южна Корея.
Нашата компания е разпределена на две места, за да отговорим на нуждите на клиентите по целия свят и да съкратим времето за доставка. ([email protected])
Създадохме отлична репутация през годините, като предлагаме на нашите клиенти отлично качество на нембутал с 99% чистота, приятно и професионално пазаруване със 100% дискретна опаковка, краткосрочна доставка и приятелска поддръжка на клиенти. Подробностите за транзакциите на нашите клиенти с нас се пазят в тайна. Нашите запаси са неограничени и налични от 50 грама до повече от 1000 кг на месец.
Ние продаваме Нембутал в течност като концентриран стерилен разтвор, перорален разтвор (100 ml, 250 ml бутилки), прах (25 g+) и 50 хапчета+ хапчета.
Доставката отнема 2-3 дни от всеки наш склад, който се изпраща до всяка минута и адрес в света.
Опаковката е много дискретна и колетът се опакова след опаковането в торбички от сребърно или алуминиево фолио, което е идеално за пътуване и трябва да остане в добро състояние за дълго време. Предлагаме и бърза поръчка и 100% тайна доставка.
Ние имаме наши собствени правила и условия, които уведомяваме нашите клиенти, след като се свържат с нас и преди да завършат поръчката си.

Особености

Състояние: Ново