Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Продавам грозде Мерло, Каберне Совиньон, Сира и Мавруд Лична

преди 5 месеца Продавалник Пловдив   278 прегледи

1

  • Продавам грозде Мерло, Каберне Совиньон, Сира и Мавруд

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 1

Продавам грозде перфектно качество, Мерло и Каберне 1.20 лв.,Сира и Мавруд 1.30 лв. БЕЗПЛАТНО МЕЛЕНЕ, ВИСОК РАНДЕМАН.

Особености

Доставка::
Лично предаване

Ключови думи:

грозде