Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Лампа астронавт с 12 различни светлинни ефекти: Освети космоса в твоята стая Лична

преди 5 месеца Деца и бебета ❤️ Череша   106 прегледи

0.0 звезди

Регион: Череша
Цена: 45

Лампа астронавт с 12 различни светлинни ефекти: Освети космоса в твоята стая
Описание:
Лампата Астронавт с 12 различни светлинни ефекта е уникален и иновативен предмет, който не само осветява твоята стая, но и те пренася в космическо приключение. С този елегантен и стилен дизайн, лампата представлява не просто източник на светлина, а и визуално преживяване, което ще промени атмосферата в твоя дом. - 12 Различни Светлинни Ефекти: Изживейте разнообразие от космически настроения с 12 впечатляващи светлинни ефекти. От меки и успокояващи цветове до ярки и динамични комбинации, тази лампа предлага богатство от възможности. Дистанционно Управление: С удобното дистанционно управление можете да превключвате светлинните режими и яркостта на лампата от удобното място на ваш избор.
Елегантен Дизайн: Лампата е създадена с изключителен внимание към детайлите, представяйки стилен и модерен астронавтски дизайн. Това е не просто осветителен уред, а и изкуство, което ще допринесе за интериора на вашия дом или офис.
Дизайн: - Лампата Астронавт представлява тънък и стилен обект, изработен от висококачествени материали. Фигурата на астронавта е детайлно изобразена, като капакът на шлема служи като основен източник на светлина. Той се използва за разпръскване на светлината в стаята и създаване на уникални светлинни ефекти.
Технически Характеристики
Източник на Захранване: 5W Волтаж: 220V;
Тип Превключвател: Дистанционно Управление.
Лампата е снабдена със здрава и енергоспестяваща технология, която осигурява ярка светлина, като същевременно е приятна за окото. С дистанционното управление имате пълен контрол върху осветлението, без да се налага да се изправяте от мястото си.

Особености

Доставка::
За сметка на купувача