Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Ключ за осветление със сензор за движение-фотоклетка Лична

преди 6 месеца Дом и градина Стара Загора, Самара 3   155 прегледи

0.0 звезди

Цена: 15

Сензорът представлява пасивен инфрачервен датчик, който следи (измерва) инфрачервените лъчи (топлина), които се излъчват от обектите намиращи се в обсега му на действие. В зависимост от изменението на топлинния фон в контролираната зона сензорът включва/изключва свързания към него товар. За това сензорът не се препоръчва да се монтира в зони с големи температурни амплитуди - в близост до климатици и отоплителни уреди. Инфрачервените датчици най-често се използват като сензори за движение. Може да управлява LED осветление и лампи с нажежаема нишка. Има клас на защита IP20, подходящ за среда с нормални нива на влага и прах. Като основно предимство може да се посочи компактните му размери.
Сензор за движение с вграден инфрачервен датчик, който реагира на промени в инфрачервения спектър. Когато сензора улови извършено движение в зоната на задействане на датчика, подава сигнал към микропроцесорната платка за задействане на команда включване.
- Възможност за регулиране на времето за изключване на светлината( колко време да е включено от последното движение преди да изключи )
- Възможност за регулиране на осветеността на помещението (сензора сработва при определена осветеност в помещението, в зависимост от настройката му).
- Лесен монтаж
ФУНКЦИИ:
- Включване на осветителна инсталация при засичане на движение
- Включване на сигнално-охранителна техника при засичане на движение
Захранващо напрежение: 180 – 250V
Честота: 50 / 60HZ
Захранваща мощност: до 100W
Мощност в режим на готовност 0.0088W
Диапазон на сензора: до 8m
Ъгъл на сензора: ≤ 120 градуса
Цвят: бял
Приложение: Коридор, тоалетна, сутерен, склад, гараж и други места за автоматично осветление.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача
За сметка на продавача