Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Дърва за Огрев - реален кубик нарязани и нацепени Бизнес

преди 1 месец Дом и градина Пловдив   32 прегледа

--

  • Дърва за Огрев - реален кубик нарязани и нацепени
  • Дърва за Огрев - реален кубик нарязани и нацепени

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: -- По договаряне

Модър - 2002 ООД предлага и доставя дърва за огрев от твърда дървесина (дъб и габър) в удобно за Вас време и място на конкурентни цени.
Доставка по Заявка до указан от Вас Адрес и време.
Отлично качество, нарязани и нацепени МОДЪР - 2002 ООД е насреща, за да Ви предложи най - добрата и качествена, на конкурентни цени дървесина за огрев.
Дървата за огрев са с точния размер, готови за употреба в домашни печки, камини, котли и други.
Направете своята поръчка сега, уверете се че сте си подсигурили топлина за зимата.
Дървата за огрев са чисто, равномерно нарязани от специализирана машина и могат да бъдат използвани в печки, камини, отоплителни котли и други уреди. Обикновено се нарязват на дължини от 25 или 33 см.
Дърва за огрев
Избирането на дърва за огрев не е толкова лесно (Например: ако отидете до местния доставчик на дърва и да вземете най-евтиното, и да го използвате, за да видите какво ще се случи).
Избраният тип дърва за огрев ще има огромно влияние върху работата на вашата камина, продължителността на живота и най-важното: безопасността.
Дървесината е биогориво. Когато се използва правилно, дървесината е част от естествения цикъл. Когато едно дърво расте, то обработва вода и въглероден диоксид в процеса на фотосинтеза, крайният продукт на който е кислородът, който ни е необходим за дишане. Когато дървото гори или се разлага, той отделя вода и въглероден диоксид с активното участие на кислорода, генериран по време на живота на дървото. Това е естествен цикъл. Изгарянето на дървесина не допринася за парниковия ефект.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача