Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Две кукли комплект Бизнес

преди 5 месеца Деца и бебета ❤️ Казанлък   20 прегледи

7

  • Две кукли комплект

0.0 звезди

Регион: Казанлък
Цена: 7

Комплектът съдържа две кукли с височина 16 см.
Можете да събличате куклите и да ги обличате!
За деца над 3 години.

Особености

Доставка::
За сметка на купувача

Ключови думи:

маша