Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

RF апарат за лифтинг и подмладяване с LED светлина W701 Бизнес

преди 1 година Мода ❤️ Пловдив   553 прегледа

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 179

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Радиочестотата е използвана в медицината повечеот тридесет години. В контекста на медицинските и естетични процедури радиочестотаозначава преминаване на електрически поток през кожата чрез специалниелектроди.
Радиочестотен поток се получава вследствие начастици със заряд, които се движат в затворен кръг, енергията среща съпротивлениетона тъканта, в резултат на което се получава топлина.
Приложението на светлина в естетичната медицинанараства непрекъснато. В момента съществува голямо разнообразие от технологии иапаратури, въздействащи върху различни несъвършенства по кожата. Доскоролазерите се разделяха на 2 основни групи-агресивни и неагресивни.
При агресивните (аблативни) се получава едноизключително прецизно премахване или “изпаряване” на горните слоеве на кожатаили така нареченият лазерен пилинг. След известен период на възстановяване сепостига цялостно изглаждане на релефа, стягане и заздравяване на кожата,заличаване на белези от акне, по-дълбоки бръчки и линии.
Неагресивните лазери се прилагат зафотоподмладяване на кожата, като основно място се заема от IPL технологията -отлична алтернатива за хора, които не желаят да се откъсват от ежедневието иприемат един малко по-слаб резултат по отношение на хлътнали белези, разширенипори и повърхностни бръчки. Този метод е ненадминат при премахване на червенинии петънца с различен произход.
От известно време място в естетичната медицинанамериха трета група лазерни апарати, работещи на принципа на така наречената фракциониранатехнология и една друга нова технология, така наречения радиочестотен лифтинг.
Технически характеристики:
- Волтаж: 110-240V
- Чесота на захранването: 50Hz-60Hz
- Мощност: 10W
- Работна честота: 90KHz
- Дължина на LED вълната: 415-450nm
- Размер: 130х70х50mm
- Тегло:150гр.
Произход: Китай
Гаранция: 24 месеца