Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Philips VisaPure Essentiaл SC5275-11- Четка за почистване на лице Бизнес

преди 1 година Мода ❤️ Пловдив   236 прегледи

299

  • Philips VisaPure Essentiaл SC5275-11- Четка за почистване на лице
  • Philips VisaPure Essentiaл SC5275-11- Четка за почистване на лице
  • Philips VisaPure Essentiaл SC5275-11- Четка за почистване на лице

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 299

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
От " Филипс" - Четка за почистване на лице Philips VisaPure Essential
Нова технология за почистване на лицето, която ще преобрази ежедневната грижа за кожата ви без усилие. Нежен начин да постигнете чиста, мека и сияйна кожа.
Уникална комбинация от въртене и вибрации
Четката се върти и вибрира. Вертикалното пулсиращо движение нежно раздробява повърхностните нечистотии, включително замърсявания, мъртви клетки и остатъци от грим. Въртящото се движение почиства замърсяванията, оставяйки кожата по - дълбоко почистена. Координираните движения на косъмчетата ви дават цялостно и приятно почистване.
1 - минутна програма (таймер) за цялото лице.
Лицето може да се раздели на различни зони. Интелигентният таймер за зона на лицето ви съобщава чрез кратка пауза, когато е време да преминете към следващата. Уредът спира автоматично след програма за цяло лице. Програмата за почистване трае 1 минута.
Две настройки за интензивност: нежно почистване и дълбоко почистване
С всяка глава за четка, която използвате, можете да избирате между две настройки за интензивност въз основа на личните си предпочитания. Настройка 1, ако искате нежна и мека процедура, и Настройка 2, ако предпочитате по - интензивна процедура.
Поставката зарежда Philips VisaPure Essential, когато е свързана
Поставката елегантно допълва емблематичния дизайн на Philips VisaPure Essential. Тя държи четката, заемайки по - малко място и позволявайки на въздуха да подсуши използваната четка по естествен начин. Когато е свързана, тя зарежда устройството напълно за 6 часа.
Подобрява попиването на любимите ви продукти за грижа за кожата
Почистването с VisaPure Essential означава, че премахвате повече остатъци от грим, потъмнели и мъртви клетки на кожата. Благодарение на дълбокия почистващ ефект любимите ви продукти за грижа за кожата, като например кремове, серуми и есенции, попиват по - добре в кожата.
Производител: Philips
Гаранция: 24 месеца