Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

PANASONIC AG-DVX200 4К ПРОФЕСИОНАЛНА ВИДЕОКАМЕРА Бизнес

преди 5 месеца Електроника Плевен   135 прегледи

3.600

  • PANASONIC AG-DVX200 4К ПРОФЕСИОНАЛНА ВИДЕОКАМЕРА

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: 3.600

Панасоник АГ-ДВКС200 4К ПРОФЕСИОНАЛНА ВИДЕОКАМЕРА

Особености

Състояние: Ново