Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Nexium 20 mg. 28 таблетки (цена 23 лв.) и 40 mg. 28 таблетки (цена 25 лв.) Лична

преди 6 дни Продавалник Ямбол   27 прегледи

23

  • Nexium 20 mg. 28 таблетки (цена 23 лв.) и 40 mg. 28 таблетки (цена 25...

0.0 звезди

Регион: Ямбол
Цена: 23

Nexium 20 mg. 28 таблетки (цена 23 лв.) и 40 mg. 28 таблетки (цена 25 лв.)
Нексиум съдържа вещество, наречено езомепразол (esomeprazole), което принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на протонната помпа. Тези лекарства действат чрез намаляване на количеството киселина, която се произвежда от стомаха.
Нексиум се използва за лечение на следните състояния:
Възрастни
„Гастро-езофагеална рефлуксна болест” (ГЕРБ). Това е когато, киселина от стомаха се връща в хранопровода (тръбата, която свързва гърлото и стомаха Ви), което причинява болка, възпаление и киселини.
Язви на стомаха или горната част на тънкото черво, които са инфектирани с бактерия, наречена „Helicobacter pylori". Ако имате това състояние, лекарят Ви може да Ви предпише антибиотици за лечение на инфекцията, за да може язвата да зарасне.
Стомашни язви при възрастни, причинени от лекарства, наречени НСПВС (нестероидни противовъзпалителни средства). Нексиум, също така, може да предотврати формирането на стомашни язви, ако приемате НСПВС.
Прекомерно количество киселина в стомаха, причинено от образувание в панкреаса (синдром на Цьолингер-Елисон).
Продължаващо лечение, след терапия за предотвратяване на повторно кървене от язви с интравенозен Нексиум.
Юноши на възраст на и над 12 години
„Гастро-езофагеална рефлуксна болест” (ГЕРБ). Това е когато, киселина от стомаха се връща в хранопровода (тръбата, която свързва гърлото и стомаха Ви), което причинява болка, възпаление и киселини.
Язви на стомаха или горната част на тънкото черво, които са инфектирани с бактерия, наречена "Helicobacter pylori". Ако имате това състояние, лекарят Ви може да Ви предпише антибиотици за лечение на инфекцията, за да може язвата да зарасне.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача