Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

GEEETECH - фотополимерна смола - UV Sensitive RESIN - LCD/DLP/SLA/SLS Лична

преди 6 месеца Електроника Варна, Център   95 прегледи

0.0 звезди

Цена: 45

В качеството си на официален представител и дистрибутор за България и Източна Европа сме горди да представим на Вашето внимание продуктите на компания „GEEETECH”, един от водещите лидери в производството на триизмерни принтери , компоненти и консумативи.

Компанията съсредоточава дългогодишния опит и високотехнологичното си развитие в инсдустрията, произвеждайки консумативи подходящи за всички видове триизмерни принтери, използващи технология на печат „FDM”, "LCD", "SLA", "DLP", "SLS", предоставяйки силно разнообразна продуктова и цветова гама, на достъпни цени :

• UV Curing Resin (WATER WASHABLE) – Цена = 45.00лв/бр – Нетно тегло = 0.50кг
/ White / Black / Grey / Clear / Skin / Red / Blue / Yellow / Green /

Технически параметри: дължина на вълната (на втърдяване), 355-410 Nm, нисък вискозитет и коефициент на свиване, оптимизирано време за печат при максимално качество.

Всички продукти имат изключително ниски нива на неприятна миризма при печат, биват нетоксични и позволяват отмиване с ВОДА, без да изискват допълнителни химически агенти (напр. изопропилов алкохол) за последващо почистване след печат.

Произвеждани според най-високите стандарти за качество и контрол (RoHS, REACH, ISO 9001:2008), позволяващи бърз печат при минимално време за осветяване, достатъчна здравина на смолата, подобрена адхезия и отделяне от платформата при завършване на печат, улеснена последваща обработка.

При поръчки на по-големи количества се прилагат отстъпки, при следните условия :
Миксиран цвят → 10 бр. = 2.50 % | 20 бр. = 5.00% | 50 бр. = 7.50 %
Единичен цвят → 10 бр. = 5.00 % | 20 бр. = 7.50% | 50 бр. = 10.00 %

Гореописаните отстъпки са приложими при поръчки на посочените количества и 100% авансово плащане по банков път. След получаване на плащането доставката се извършва до адрес за наша сметка в рамките на 7 работни дни.

Всеки продукт се доставя вакуумно запечатан, опакован в качествена светлозащитна туба и велпапе опаковка.
Изпращаме с куриер (Спийди/Еконт) до адрес или офис, с опция преглед и тест, а за град Варна предлагаме и лично предаване, след предварителна уговорка.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас и с радост ще ви отговорим. В случай, че не отговаряме на посочения телефон, моля пишете ни съобщение (Viber/Whatsapp/Imo).

#3dprinter #3dprinting #lcdprinting #slaprinting #slsprinting #dlpprinting #resin #uvcuringresin #waterwashableresin #geeetech #creality #bigtreetech

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача
Лично предаване