Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Airol - Tretin - Tretinoin 0.05 % Лична

преди 1 година Мода ❤️ Асеновград   4.1K прегледа

2.3 звезди

Цена: 30

Крем ТРЕТИН с Третиноин 5% 30 gr.
За контакт, моля използвайте посоченият тел..
Понеделник - Петък 10-16 часа
Airol & Аирол Спрян е вноса на крема Аирол за Гърция.
Кремове със същото наименование A Ретин & Ретинол & Aирол & Neocare или Retirides основната им
съставка е третиноин.. ( Ретиноинова киселина )
И двата крема Аирол и Третин съдържат един и същ състав наречен
Третиноин Разликите :
Докато Аирол е продукт на компанията Пиер Фабрие Франция то Третин е продукт на френската
компания Байлеул Лабораториес ...
Ако кремът Аирол е в опаковка от 20 gr.. то Третин е 30 gr . разликата в + 10 gr.Тоест бранда на 2-та продукта е съчетавайки качество + желаният % третиноин в крема.
За това Ви предлагам
Третин & Tretin & Третиноин 5 % 30 gr.
Кремът е внос от Франция .Производител :
Bailleul LaboratoriesСрок на годност 2023 год..

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача
Подходящo за: Унисекс

 

Анонимен преди 1 седмица

Вашата обява е активна, но не разполагахте с крема в наличност - необходимо ли е да поствам кореспонденцията за неприбраната от Русе пратка? Може да стане, може да не стане, предложихте ми заместващ крем...всичко това , защото нямахте крема за да го изпратите веднага. Ако не разполагате време да отговоряте на запитвания, а се опитвате да търгувате онлайн е ваш проблем. Грубо отношение е, че ми звъннахте да ми се навикате с обръщението ,, Слушай сега, мойто момиче, нямам време....,, докато бях на работа, дори не попитахте мога или не да говоря по лични въпроси. Къде има изискване за директен контакт само по телефон ? Всичко останало са само твърдения - регистриран ли е крема за официална продажба в България, ще получа ли касова бележка от вас като търговец ? Оценката не е за крема, подчертавам, а за търговската ви практика.


Анонимен преди 2 седмици

Не разбирам какво e грубото отношение от моя страна при условие, че не сте спазили изикванията за директен контакт по тел.Ако вие искате да си водите коресподенция, то аз нямам време за това.Редовно получавам въпроси от типа : Имате ли го в наличност при условие, че обявата е активна или може ли да ми пратите това, без необходимите данни за контакт.Всички ми артикули са в срок на годност и, ако наближава изтичането им то аз ги подарявам на познати и непознати.В много случаи пиша в срок на годност, защото при всяко обновяване се променя срока,съответно се променя самата обява.Във всичките ми пратки има опция провери преди да платиш.Що се отнася до фиксираната цена,аз също мога да предлагам на максимално ниски цени, но тогава трябва да заобикалям и нарушавам закона, Не плащайки данъци.Предпочитам да съм изряден данъкоплатец плащайки си данъци.За останалите търговци с повечето умения, заобикаляйки и нарушавайки закона си е техен проблем.


Анонимен преди 1 месец

Грубо отношение, няма време да отговори каква е трайността на крема, който и без това е с няколко пъти надценка. Не си заслужава загубата на време , има и други търговци с повече умения в онлайн комуникацията и по прилична цена за конкретния крем.