Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Лимфопреса - уред за пресотерапия на ръцете Бизнес

преди 1 година Мода ❤️ Пловдив   568 прегледа

0.0 звезда

Регион: Пловдив
Цена: 695

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Лимфопреса B8330 - уред за пресотерапия на ръцете
Процедурата симулира мускулните съкращения ивъздействието от сгъстения въздух на цялата лимфна система. Тайната на пресотерапиятасе състои в специалната екипировка, с която трябва да сте "облечени"по време на процедурата. За краката се използват т.нар. ботуши, които сесвързват към апарата, който подава различно налягане от сгъстен въздух вотделните проблеми зони. Чрез масажа се подобрява кръвообращението и лимфниятпоток, като се стимулира метаболизма на кожните клетки. Този вид процедурипомагат при борбата с целулита и успешното отслабване.
Ефектът на пресотерапията като процедура
Чрез тази процедура, можете да се отървете отцелулита, отоци, загуба на тегло, прави кожата стегната и гладка. Вие ще спите по-добре,ще се чувствате по-добре, ще станете по-уверени и ще повиши качеството ви наживот.
Моделът разполага с общо 12 въздушни възглавници,които работят на цикличен принцип с натиск на всички въздушни възглавници или самона избрани такива.
Въздушните възглавници се пълнят с въздух отмощния компресор, като по този начин се упражнява натиск върху проблемнитезони.
Комплектът на уредът за лимфен дренаж се състоиот следнита части:
- 2 бр. ръкави за ръцете
Технически характеристики:
- Тегло: 8.630 кг.
- Мощност: 80W
- Напрежение: 220-240V / 50-60 Hz
Произход: Китай
Гаранция: 24 месеца