Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

China Supply Top Quality Cas 79-03-8 Propanoyl chloride liquid with Sealed Package Лична

преди 8 месеца Услуги Изворско   30 прегледи

0.0 звезди

Регион: Изворско
Цена: 20

PMK Oil Cas 28578-16-7
Bmk Powder CAS 5449-12-7
Bmk Oil CAS 20320-59-6
2-Bromo-3',4'-(methylenedioxy)propiophenone CAS 52190-28-0
Methylamine hydrochloride CAS 593-51-1
Dimethylamine hydrochloride CAS 506-59-2
Trimethylamine hydrochlorate CAS 593-81-7
4, 4-Piperidinediol hydrochloride CAS 40064-34-4
N-Phenylpiperidin-4-amine CAS 23056-29-3
N-tert-Butoxycarbonyl-4-anilinopiperidine CAS 125541-22-2

Ключови думи:

cas 79-03-8 propanoyl chloride