Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Cas 79099-07-3 N-(tert-Butoxycarbonyl)-4-piperidone C10H17NO3 Лична

преди 5 месеца Услуги Извор   33 прегледа

0.0 звезди

Регион: Извор
Цена: 20

PMK Oil Cas 28578-16-7Bmk Powder CAS 5449-12-7Bmk Oil CAS 20320-59-62-Bromo-3',4'-(methylenedioxy)propiophenone CAS 52190-28-0Methylamine hydrochloride CAS 593-51-1Dimethylamine hydrochloride CAS 506-59-2Trimethylamine hydrochlorate CAS 593-81-74, 4-Piperidinediol hydrochloride CAS 40064-34-4N-Phenylpiperidin-4-amine CAS 23056-29-3

Ключови думи:

cas 79099-07-3