Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Bertoni Lorelli Бебешка количка 2в1 CALIBRA Rose&Beige 2016 Лична

преди 2 години Деца и бебета ❤️ Силистра   431 прегледа

0.0 звезди

Регион: Силистра
Цена: 200 По договаряне

Бертони Лорели е марка, която предлага на пазара бебешки колички и продукти за деца, които актуално и адекватно ще отговорят на Вашите нужди и променящи се предпочитания. Съотношението цена - качество на продуктите Bertoni Lorelli е безспорно, а бебешките колички, които са комбинирани, летни или са в съчетание с кош за новородени или столче за кола са с прекрасни тапицерии с весели и свежи щампи.


Calibra, Bertoni Lorelli - бебешка количка 2в1 за спортни натури



Лека и удобна количка Калибра, Бертони Лорели като един истински спортен автомобил е маневрена, максимално мобилна и изключително проходима с големите си колела. Тя притежава незаменим чар, изключително изчистена визия и е перфектната бебешка количка за активни и спортно ориентирани родители. Количката Calibra, Bertoni Lorelli е снабдена с трансформираща се седалка, позволяваща използването и още от раждането на малчугана под формата на кош за новородени. По този начин Вашето дете още от най-ранна възраст ще се развива правилно, тъй като кошът е с равно дъно, което спомага доброто опртопедично развитие, страниците му са повдигнати и предпазват малчугана от прах и течение и не на последно място това, че детето е с лице към Вас и освен че може да го наблюдавате през цялото време, то също се чувства сигурно и спокойно, тъй като мама и татко са пред него. За поотрасналите палавници кощът за новородени на Calibra, Bertoni Lorelli с помощта на каиши само за секунда се превръщат в седалка за след 6 месечна възраст или за бебенца, които могат да стоят спокойно в седнало състояние. Седалката е многопозиционна и осигурява удобна позиция за сън и почивка, а в комплекта на количката са включени и покривало за крачета, чанта за родителите, удобна кошница за пазаруване и адаптери, ако желаете да окомплектовате модела със столче за кола.


Характеристики:


В комплекта на количката Calibra, Bertoni Lorelli са включени кош за новородени, трансформиращ се в седалка, чанта, адаптери и покривало за крачета;
Модел Calibra, Bertoni е подходящ за деца от раждането с тегло до 15 кг;
Отделяща се многофункционална седалка;
Лека алуминиева конструкция;
Регулираща се на височина дръжка;
Сгъваем сенник;
Отстраняем, предпазен борд;
Многопозиционна облегалка;
Завиващо предно колело, което може да се застопорява;
5 точков предпазен колан;
Сгъва се лесно до много компактни размери;
Голям кош за пазаруване с 2 отделения;
Амортисьори на задните колела;
Бебешка количка Calibra, Bertoni Lorelli е произведена в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN1888-2012 - "Изделия за отглеждане на малки деца. Колесни средства за придвижване на деца (детски колички).", осигуряващ максимална безопасност и комфорт за вашето дете.
Размери разгъната 61 х 125 х 95 см;
Размери сгъната 61 х 82 х 28 см;
Тегло: 12.1 кг.


Поддържане:

1. Тапицерията се почиства внимателно с топла вода и мек, почистващ препарат. Не използвайте белина и не сушете на директна слънчева светлина или в сушилня.
2. Пластмасовите елементи се почистват с помощтта на мека кърпа, вода и неагресивен препарат.
3. При почистване на металните елементи се препоръчва след намокряне да бъдат добре подсушени веднага със суха кърпа.
4. При използването на количката върху запрашен или кален терен, ходовата част трябва да се почисти и смаже, за по-комфортно движение, ако се налага гумите се свалят и се проверява състоянието на връзките.
5. Когато количката е на съхранение, никога не поставяйте други предмети върху нея!

Особености

Доставка::
За сметка на купувача
Подходящo за: Момиче