Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Airpods 2 Pro НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА Лична

преди 6 месеца Електроника Бургас   78 прегледи

400

  • Airpods 2 Pro НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА
  • Airpods 2 Pro НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА
  • Airpods 2 Pro НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА

0.0 звезди

Регион: Бургас
Цена: 400

AirPods Pro са обновени, сега с повече функционалности, по-дълъг живот на батерията и активна шумоизолация от ново ниво - за още по-богато музикално изживяване! Посрещнете AirPods Pro 2nd Gen!
Нов чип H2
Новият H2 чип, проектиран от Apple, е силата зад AirPods Pro и тяхната усъвършенствана аудио производителност. Той работи съвместно с персонализиран драйвер и усилвател, за да осигури чисти, ясни високи ноти и дълбоки, богати баси в зашеметяваща дефиниция - така че всеки звук е по-жив от всякога. Чипът използва мощни нови алгоритми за адаптиране, за да обработва звука по-бързо, като настройва звука в точния момент, в който го чуете.
Активна шумоизолация от ново измерение
Отличаващи се с до два пъти повече шумопотискане от своя предшественик, AirPods Pro 2 са създадени, за да ви позволят да слушате музика в пълно спокойствие. С контрол върху това, което чувате - и не чувате - ще се потопите в песни и подкасти, както никога досега. Нов драйвер и подобрени акустични алгоритми помагат на активната шумоизолация да намали повече нежелан шум, така че нищо да не прекъсва слушането ви, когато трябва да се съсредоточите.
Допълнителна пасивна шумоизолация
В комплекта са включени четири чифта силиконови накрайници, за да паснат на по-широк диапазон от уши. Накрайниците създават акустично уплътнение, което затваря звука и осигурява AirPods Pro на място.
Adaptive Transparency
Режимът Adaptive Transparency използва силата на H2, за да минимизира интензитета на силни шумове, като от сирени или електроинструменти, така че да можете удобно да чувате света около вас.
Контрол на върха на пръстите ви
Сензорното управление ви позволява лесно да управлявате функциите за възпроизвеждане. Плъзнете нагоре или надолу, за да регулирате силата на звука; натиснете, за play/pause или отговор на повикване; задръжте, за да превключите между Active Noise Cancellation и Adaptive Transparency.
Звук, проектиран за вас
Персонализираното пространствено аудио с динамично проследяване на главата работи с всичките ви устройства, за да ви потопи по-дълбоко в звука около вас. Adaptive EQ отговаря за прилягането на AirPods Pro, така че да чувате всяка честота точно както е предназначена.
Personalized Spatial Audio
За да възпроизвеждате звук, който по-добре отговаря на вашата уникална форма на ухото, Personalized Spatial Audio работи с камерата TrueDepth на вашия iPhone, за да създаде персонализиран профил въз основа на геометрията на главата ви. Профилът се синхронизира между вашите устройства, предоставяйки феноменален звук във всеки един начин, по който слушате.
Динамично проследяване на главата
Динамичното проследяване на главата вече носи триизмерно аудио към групови FaceTime разговори, така че разговорите да се чувстват, сякаш сте в една стая.
Живот на батерията. MagSafe калъфче с USB-C зареждане
Калъфчето на слушалките е пълно с функции, които правят слушането в движение невероятно удобно. Слушалките издържат до 6 часа с едно зареждане (с включен ANC), а заедно с калъфчето достигат до 30 часа време за слушане в движение. Освен това калъфчето поддържа както безжично зареждане чрез MagSafe, така и USB-C кабелно зареждане.
Нови функции
Вграденият високоговорител в калъфчето възпроизвежда звук, за да ви помогне лесно да го намерите, а изцяло новите тонове ви предупреждават, когато батерията е изтощена или сдвояването е завършено. Нов U1 чип използва Find My, за да намерите точното му местоположение, ако го изгубите.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача
Лично предаване