Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Airfree - новият естествен въздухопречиствателят Бизнес

преди 1 година Електроника Пловдив   201 прегледа

653

  • Airfree - новият естествен въздухопречиствателят
  • Airfree - новият естествен въздухопречиствателят

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 653

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Хората прекарват над 90% от времето си в затворени помещения, без нзачение дали са на работа или в къщи. Замърсяването на въздуха в затворенипомещения е 50 пъти по - голямо, в сравнение с това на открито и затова Airfree няма как да създаде стерилна среда. Следователно, третирането на замърсеният въздух в затворени помещение е от жизнено важно значение за здравословния начин на живот на хората страдащи от астма и алергии.
Airfree унищожава въздушните алергени, като: алергените на прахови акари, домашни любимци, полени, мухълни спори, гъби и плесен, вируси, бактерии, органични миризми, озон. Благодарение на него Вие се радвате на една по - чиста и по - безопасна вътрешна околна среда за алергични хора.
Airfree е най - тествания въздухопречиствател.
AIRFREE се предлага в няколко модела, с различен капацитет, като Р серията разполага и с антистрес лампа. Не отделя вредни емисии. Не изисква поддръжка и подмяна на филтри. Напълно безшумен и гарантира спокойния сън на Вашето бебе. Консумацята на електричество на Airfree се равнява на тази на 50W електрическа крушка.
Уреда не изисква поддръжка.
Гаранцията: 24 месеца