Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

2 бр. Фитогел за крака „Славитон”, 125ml ➕ ???? ПОДАРЪК ????Обогатена хранителена добавка от аргинин и глицин гел, 21 бр х 8 гр. Бизнес

преди 6 месеца Продавалник Варна   127 прегледи

48

  • 2 бр. Фитогел за крака „Славитон”, 125ml ➕ ???? ПОДАРЪК ????Обогатена...

0.0 звезди

Регион: Варна
Цена: 48

1 ) Фитогела за крака „Славитон”, 125ml – 2 броя
Фитогел Славитон подобрява кръвообращението, укрепва стените на кръвоносните съдове, предотвратява появата на съсиреци в съдовата мрежа, намалява подуването на краката и умората в гърба, възвръща чувството и усещането за лекота и здраве.
Препоръчително е фитогела да се използва като допълнително спомагащо средство при тежка капилярна мрежа /варикозни вени/, отоци, чувство за тежест в краката.
Активни съставки:
Кестен – укрепва стените на кръвоносните съдове и капилярите, намалява вискозитета на кръвта, стимулира производството на антитромбин увеличава еластичността на вените.
Лайка – има противовъзпалително, спазмолитично, антисептично и обезболяващо действие, ускорява регенерацията на кожата.
Хмел – има успокояващо, противовъзпалително и бактериостатично действие. Използва се като биостимулант, подобрява метаболизма на мазнините в клетките на кожата, еластичността на тургора на кожата.
Мащерка – силен антисептик. Тя има аналгетично, противовъзпалително, антисептично действие. Тонизира капилярната циркулация.
Розмарин – оказва тонизиращо и ободряващо въздействие! Укрепва стените на вените, облекчава възпаление на разширените вени.
Хамамелис – има стягащо, антисептично действие,тонизиращ ефект. Причинява стесняване на кръвоносните съдове.
Приложение:
Нанася се с леки масажни движения, с които се втрива гела в проблемните зони на краката и местата с разширени вени, докато се абсорбира напълно.
Препоръчва се курс от 3-4 седмици, всеки ден, след две седмици почивка, ако е необходимо, повторете курса. Подходящ е да се прилага заедно традиционните методи на лечение.
2) Обогатен гел с аргини и глицин „Active Life“, 21 бр.
Срок на годност до 08.08.2020г.
Обогатен гел с аргини и глицин „Active Life“ ни помага, да се справим с предизвикателствата на деня с Най-новият продукт на компания Тианде, наречен „Храна за мозъка“ е Л-аргинин обогатен с глицин и Вит. Б5
Л- аргинин, наричан накратко само Аргинин представлява ценна аминокиселина!
Аргинин е една от 20-те най-често срещани в природата аминокиселини. За пръв аргининът е изолиран през 1886 година от швейцарския химик Ернст Шулце.
Ползи от аргинин:
Аргининът е необходим за изпълнението на редица физиологични процеси. Тези процеси включват секрецията на хормони /най-вече на хормон на растежа/, защитата на имунната система и отстраняването на токсични отпадъци от тялото. Аргининът има добри антиоксидантни свойства, които се изразяват в намаляването на оксидативния стрес.
Аргининът се явява предвестник на азотния оксид /който от своя страна предизвиква разширение на кръвните клетки/, поради което много често се използва за подобряване и заздравяване на сексуалните функции.
Аргининът е необходим на всички възрастови групи. От него най-вече се нуждаят децата и подрастващите, спортистите и хората, които се опитват да отслабнат, както и най-възрастните. За децата той е много важен за развитието и защитата на имунната система.
Хората, които страдат от контузии, също имат полза от аргинина, защото нуждата от него се увеличава при възстановяването от различни телесни повреди.
Аргининът действа съдоразширяващо на кръвоносните съдове, като по този начин увеличава притока на кръв към дадени части на тялото. Той има редица ползи за активно спортуващите лица.
Аргинин укрепва имунната система, позволявайки на спортистите да тренират по-усилено и в същото време да избягват неприятните последици от претоварването.
Някои проучвания твърдят, че аргининът намалява високото кръвно налягане при жени, които страдат от прееклампсия. Той може да се прилага и за лечение на артрити. Основателна причина за това твърдение е, че аргининът е важен компонент в изграждането на колагена, които заедно с еластина изграждат съединителната тъкан.
Друго твърдение е, че аргинин се бори с онкологични заболявания. Това му действие се дължи на предизвиканото от аминокиселината разрастване на тимуса, който произвежда допълнително количество специфични клетки, борещи се с раковите клетки.
Много често аргинин се препоръчва като лечебно средство в борбата срещу чернодробната дисфункция. Той може да се използва и като хранителна добавка при мастна дегенерация на черния дроб и чернодробна цироза.
Много са проучванията, които посочват благотворното действие на аргинина върху организма, запазвайки го млад. Това свойство се дължи на стимулиращото действие на аргинина върху растежния хормон.
Аргининът спомага за по-дългото запазване на жизнеността и работоспособността. Неслучайно аргининът е познат като аминокиселината на вечната младост.
Аргининът подобрява мозъчната функция. Той подпомага дейността на мозъка и увеличава скоростта на преработка на информацията.
Аргининът намалява телесните мазнини, пречейки на усвояването им от храната. Допълнително участва в разграждането им по време на тренировка.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача
Състояние: Ново