Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

ЦПО към "УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПРЕСТИЖ" ЕООД Бизнес

преди 2 години Услуги Пазарджик   1.9K прегледи

--

  • ЦПО към "УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПРЕСТИЖ" ЕООД

0.0 звезди

Регион: Пазарджик
Цена: -- По договаряне

Центърът за професионално обучение към "Учебен център "Престиж" ЕООД в град Пазарджик е лицензиран от Националната агенция за професионално обучение и образование към Министерски съвет.
Центърът е сертифициран да провежда и организира курсове за придобиване на професионална квалификация и/или степенна професионална квалификация, които са предназначени за безработни/заети лица, навършили 16 години.
Допълнителна информация
Курсове: София, Пловдив, Пазарджик, Ст. Загора, Плевен, Варна, Бургас, В. Търново..
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
Към „Учебен център Престиж”
Лицензия №2015121214
ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ ПО ФРИЗЬОРСТВО
ЦЕНТЪРЪТ ИМА МНОГОГОДИШЕН ОПИТ В ОБУЧЕНИЕТО НА КУРСИСТИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ЧУЖБИНА
Осигурени модели и Професионални материали.
Индивидуално обучение и малки групи.
КУРСОВЕТЕ ВКЛЮЧВАТ ИНДИВИДУАЛНИ УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ И ЧАСОВЕ ПО ПРАКТИКА В РАБОТЕЩИ ФРИЗЬОРСКИ САЛОНИ!!!
ПЬРВО НИВО: устройство на косъма, инструменти и материали, подготовка на косата преди извършване на отделните процедури, типове коси, подстригване (мьжко, дамско, детско), боядисване на тьмна и светла коса, хигиена, безопасност на работа с различните видове препарати и инструменти във фризьорския салон,
ВТОРО НИВО: кичури (фолио и шапка), обезцветяване, кьдрене, водна ондулация.
ТРЕТО НИВО: изсушаване, официални и булченски прически, ролки, видове маши и работа с различните видове преси, различни видове плитки и коковe
ЧЕТВЪРТО НИВО: Удължаване и сгъстяване на коси с допълнителни треси, различни методи-шиене, щипки, капси и др.
КУРСОВЕТЕ СА ИНДИВИДУАЛНИ, СЪОБРАЗЕНИ С ВРЕМЕТО И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КУРСИСТИТЕ. ОБУЧЕНИЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ОТ МАЙСТОРИ-ФРИЗЬОРИ. В ОСНОВАТА НА ОБУЧЕНИЕТО СА ПОСТАВЕНИ ПРАКТИЧЕСКИТЕ ЗАНИМАНИЯ. ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ: ДНЕВНИ, ВЕЧЕРНИ, СЪБОТНО-НЕДЕЛНИ, УСКОРЕНИ. След успешно полагане на изпит се получава Удостоверение за професионално обучение от Министерство на образованието с право на работа в страната и чужбина или Свидетелство за Професионално обучение, както и Европейски сертификати
на английски или немски език. Възможност за разсрочено плащане. Осигурява работа.
За тези, който практикуват ФРИЗЬОРСТВО без документ за квалификация, може да се яват в нашите центрове и след полагане на изпит по теория и практика да получат Удостоверение или Свидетелство за професионално обучение от МОМН.
Обучението включва и информация за законовите изисквания за откриването на фризьорски салони. Центъра предлага и цялостно оборудване за Вашия салон.
КУРС МАНИКЮР - изучават се анатомия на ръцете, ноктите и кожата, технология на маникюра, обучение на заздравяващ маникюр, масаж, оформяне, изпилване, технология на лакиране - класически, френски маникюр и видове декорации.
КУРС ПЕДИКЮР - обучение на заздравяващ педикюр, масаж, козметични терапии на педикюра
апарати, пили, лакиране и декорации.
КУРС НОКТОПЛАСТИКА - технология на удължаване на ноктите: с удължители и форми, най-новите методи: UV- гел и Акрил, материалите в ноктопластиката с гел и акрил, технология на продуктите, поддръжка на ноктопластика, уплътняване на естествените нокти, перманентен френски,
КУРС ГЕЛ И SHELLAC- материали и техники на лакиране.
КУРС ДЕКОРАЦИИ - обучение на различни техники на декорация на нокътната плочка. (декорации с плоска четка. инкрустиране на камъни, поставяне на пигменти, декорации с 3Д гел, работа с фолио и др.)
Лицензирани Професионални Курсове -
по Микроблейдинг - 3D Вежди” косъм по косъм”
Mетод за уплътняване, сгъстяване и удължаване на веждите, за цялостно изграждане на напълно липсващи вежди или коригиране формата на веждите, съобразена с формата на лицето на клиента След добре направена процедура по Микроблейдинг веждите изглеждат супер естествено, няма зачервяване и отоци, както при стандартния перманентен грим. Не се работи с бои за татуировки, а със специални минерални пигменти, които са напълно биоразградими в рамките от 3 до 5 години. Обучението се извършва от Сертифицирани преподователи от МОНМ.
Продължителността на курса е двудневен или тридневен включително съботно- неделни.
КУРС ПО УДЪЛЖАВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА МИГЛИ “КОСЪМ ПО КОСЪМ”
Система за удължаване и сгъстяване на мигли с технологията “Косъм по косъм”
КУРСЪТ Е ИНДИВИДУАЛЕН.
ЦЕНА: 150 ЛВ.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 1 ДЕН/7 УЧЕБНИ ЧАСА
ИНФОРМАЦИЯ ЗА КУРСА
Курсът по вграждане на мигли е еднодневен. Включва теоретична и практическа подготовка. Курсистите разполагат със самостоятелни работни места и комплект материали.
Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от обучителния център и са включени в таксата за обучение
За по-подробна информация относно курсовете, както и за записване, моля обадете се! Ще се радваме да работим заедно!