Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Шампоан+маска за бърз растеж на косата, Bio Rehab Лична

преди 1 година Мода ❤️ София, Център   95 прегледи

59

  • Шампоан+маска за бърз растеж на косата, Bio Rehab

0.0 звезди

Цена: 59

Шампоан-активатор на растежа „Bio Rehab“
С уникална тибетска формула нежно почиства и подхранва скалпа и косата. Биологично активни съставки, съдържащи фитоестрогени, възстановяват отслабените или повредени фоликули и стимулират растежа на нова коса. Предпазват скалпа от по-нататъшна загуба на коса.
Джинджифиловия екстракт, комплексът от тибетски билки и иновативните компоненти в шампоана, подобряват кръвоснабдяването на космените фоликули, отстраняват пърхота, без да се нарушава естественото ниво на рН. Шампоанът е отлично средство за поддържане и възстановяване на здравето на косата.
Маска-активатор на растежа „Bio Rehab“
Съчетава най-добрите практики на традиционната тибетска медицина и съвременните биотехнологии. Има изключителен състав, въз основа на растителни протеини на планински джинджифил, женшен и ангелика с катионови свойства. Благодарение на тях, маската увеличава своето въздействие върху структурата и корените на косата. Почти три пъти по-ефективна в сравнение с конвенционалните средства.
Бързо прониква в космените луковици, като активните съставки възстановяват протеиновата структура на косъма, повишават активността на космените фоликули. В резултат протича активно укрепване на корените и ускорен растеж на косата. Подобрява се нейната структура по цялата ù дължина. Маската предоставя богато подхранване и хидратиране на косата и скалпа, придава ù здрав блясък.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача
Подходящo за: Унисекс