Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Цветен пясък за декорация и аранжиране - различни цветове Бизнес

преди 1 година Дом и градина Пловдив   533 прегледа

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 2

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Оцветен пясък - различни цветове
Използвайте цветния пясък за различни декорации. Подходящ е за хоби занимания както за големи така и за малки. Напълно безопасен.
Прахообразен ситен пясък, оцветен с безвредни и екологични железо - оксидни бои.
Предлаганият от нас цветен пясък е водоустойчив и с висока устойчивост на ултравиолетовите УВ лъчи.
Ако лакиране пясъка цветовете му няма да се размажат.
Оцветеният пясък е подходящ за всякакви хоби, арт и крафт проекти - картини, картички, пясъчни рисунки, сувенири и декорации.
За какво се използва цветния пясък?
Ето няколко идеи:
- Напълнете стъклен съд - бутилка или чаша със слоеве от различни цветове. Върху пясъка може да поставите чаена свещ, ваза със сухи цветя или какво Вие пожелаете.
- Рисуване с цветен пясък: напълно подходящо и безопасно е и за малки деца. Нарисувайте шаблон. Отпечатайте го на картон. Запълнете определен чат от него с лепило и поръсете с желния цвят пяък. След това намажете с лепило друг участък и поръсете следващия цвят. Процедирайте така докато запълните целия шаблон с цветен пясък. Тази техника се използва и за рисуване върху стъкло. Поставете шаблон под стъклото, мажете с лепило стъклото и поръсвайте пясък докато запълните с всички цветове. Можете да поставите стъклото в рамка.
- Покриване на декоративни предмети с цветен пясък: намажете определения участък на предмета с лепило и поръсете върху него цветен пясък. Така можете да декорирате стъклени предмети, свещи, ралични фигурки.