Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

УРЕД ЗА РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ С LED СВЕТЛИНА RF9902 Бизнес

преди 1 година Мода ❤️ Пловдив   397 прегледи

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 189

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Радиочестотата е използвана в медицината повечеот тридесет години. В контекста на медицинските и естетични процедури радиочестотаозначава преминаване на електрически поток през кожата чрез специалниелектроди.
Радиочестотен поток се получава вследствие начастици със заряд, които се движат в затворен кръг, енергията среща съпротивлениетона тъканта, в резултат на което се получава топлина.
Приложението на светлина в естетичната медицинанараства непрекъснато. В момента съществува голямо разнообразие от технологии иапаратури, въздействащи върху различни несъвършенства по кожата. Доскоролазерите се разделяха на 2 основни групи-агресивни и неагресивни.
При агресивните (аблативни) се получава едноизключително прецизно премахване или “изпаряване” на горните слоеве на кожатаили така нареченият лазерен пилинг. След известен период на възстановяване сепостига цялостно изглаждане на релефа, стягане и заздравяване на кожата,заличаване на белези от акне, по-дълбоки бръчки и линии.
Неагресивните лазери се прилагат за фотоподмладяванена кожата, като основно място се заема от IPL технологията - отлична алтернативаза хора, които не желаят да се откъсват от ежедневието и приемат един малкопо-слаб резултат по отношение на хлътнали белези, разширени пори и повърхностнибръчки. Този метод е ненадминат при премахване на червенини и петънца сразличен произход.
От известно време място в естетичната медицинанамериха трета група лазерни апарати, работещи на принципа на така наречената фракциониранатехнология и една друга нова технология, така наречения радиочестотен лифтинг.
Технически характеристики:
- Капацитет на батерията: 850mAh
- Захранване: DC5V (500mA)
- Мощност: max 10W
- Време за зареждане: 3 часа
- Размер:165х45х46mm
- Тегло: 220гр.
Произход: Китай
Гаранция: 24 месеца