Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Уред за почистване на лице и отстраняване на грим - Silk n DualClean Бизнес

преди 5 месеца Мода ❤️ Пловдив   103 прегледа

69 лв.

  • Уред за почистване на лице и отстраняване на грим - Silk n DualClean
  • Уред за почистване на лице и отстраняване на грим - Silk n DualClean
  • Уред за почистване на лице и отстраняване на грим - Silk n DualClean
  • Уред за почистване на лице и отстраняване на грим - Silk n DualClean
  • Уред за почистване на лице и отстраняване на грим - Silk n DualClean

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 69 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Започнете деня си с чиста и сияйна кожа!
Със Silk’n DualClean - интелигентният уред за почистване на лице! Неговата технология 2 в 1 изцяло премахва всички замърсявания и следи от грим от кожатана лицето ви.
Каква е тайната на DualClean: една въртяща се микрофибърна четка + поставка за памучни тампони. Специално разработен, за да ви предостави всичко от което се нуждаете за да изглежда лицето ви перфектно. Никога досега не е съществувала по - добра комбинация в областта на почистване на лицето от тази!
През деня кожата ви се променя поради вредните външни влияния като замърсения въздух и следите от грим. Благодарение на DualClean сега само с един уред ви предоставя специфичната почистваща терапия от която вашето лице се се нуждае както сутрин така и вечер.
СУТРИН - почистване с Микрофибърна четка!
Събудете кожата си сутрин с микрофибърната четка на Silk’n DualClean. Въртящата се микрофибурна четка ефективно отстранява всички замърсявания от кожата ви и почиства порите в дълбочина. Черните точки намаляваи и тена на кожата се избистря - в резултат кожата ви засиява. За дори още по - дълбоко почистване почистващата приставка на Silk’n DualClean може да бъде използвана в комбинация с любимия ви почистващ лосион или гел за лице. По този начин освен че ще усещате кожата си мека като коприна, а и почистващите продукти ще бъдат абсочбирани в дълбочина! Освен това DualClean подобрява микроциркулацияра на кожата ви и запазва нейната pH стойност!
ВЕЧЕР - почистване с Приставка за памучни тампони!
Silk’n DualClean без усилие и бързо премахва всички следи от грим от лицето ви. ЛЕСНО Е! Просто сменете приставките! На мястото на микрофибърната четка поставете приставката за памучни тампони и ГОТОВО! Можете да използвате обикновени памучни тампони в комбинация с любимият ви продукт за отстраняване на грим. Въртеливите движения на DualClean допринасят за отстраняване дори на най - маките следи от грим, замърсяване, смог и стрес и то за секунди! Резултатът е отлично почистени лице и тен, който излъчва жизненост.
ДВА РЕЖИМА!
Silk’n DualClean има два режима на работа - цялостно почистване и нежно почистване. Уредът може да работи в двата режима и с двете приставки. В режим уредът " цялостно почистване" произвежда бързи въртеливи движения за бързо отстраняване на всички следи от замърсявания по кожата. В режим " нежно почистване" уредът се върти бавно и е идеален за използване в зоната около очите например.
Silk’n DualClean е ВОДОУСТОЙЧИВ!
БЕЗ презареждане!
За разлика от много други уреди за почистване на лице, Silk’n DualClean няма нужда от презареждане! Този интелигентен уред съдържа в комплекта си 2 батерии (АА). Можете да го използвате веднага, без да се налага да изчаквате да се зареди! Това го прави изключително удобен за път - носете го с вас навсякъде!
Включена луксозна козметична чантичка!
Перфектна, за да пренасяне и съхраняване на важия DualClean и аксесоарите му.
Произход: Home Skinovations
Гаранция: 24 месеца