Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Течен пептиден препарат за женския организъм REVILAB SL 10 Бизнес

преди 1 година Спорт, книги, хоби Пловдив   173 прегледа

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 83

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Екстракт от джинджифил. Има широка гама от вещества, полезни за човешкото тяло. 27 флавоноиди в сладникарка имат универсален ефект върху тялото - както спазмолитични, заздравяващи рани, така и противовъзпалителни. Екстрактът от прополис поддържа активността и убива бактерии и вируси, забавя растежа на някои от тях. Прополисът се бори срещу оралните заболявания, причинени от различни видове инфекции, включително херпетична, гъбична, бактериална природа. Екстрактът от мента съдържа етерично масло, флавоноиди, танини и горчиво - това са основните активни съставки на това растение. Най - важният компонент на етеричното масло е ментолът (до 60%), който има лесен локален анестетичен ефект. Екстрактът от лайка има силен бактерициден, противовъзпалителен и успокояващ ефект и стимулира кръвообращението. Тези свойства са направили лайката незаменим инструмент за лечение на различни възпалителни процеси. Етеричното масло от портокал се използва за орално лечение. Маслото се бори с възпаление и кървене на венците, лекува стоматит, помага при пародонтално заболяване. Етеричното масло от карамфил притежава антивирусни и антибактериални свойства. Може бързо да излекува лезиите в устната кухина.
Препоръчва се:
- за нормализиране функцията на невроендокринната система
- за нормализиране на всички циклични процеси в организма
- за синхронизиране на биологичния часовник
- за нормализиране на половата система и повишаване на фертилността (способност за репродукция)
- за забавяне и смегчаване проявите на менопаузата
- за профилактика на онкологични заболявания
- при артериална хипертония, атеросклероза на съдовете, при ангиопатия
- да профилактика на нарушения във функциите на пикочноотделителната система, особено в менопауза и при пациенти в напреднала възраст
Състав: пептидни комплекси АА - 1, АА - 7 и АА - 13, екстракт от сладък корен, прополис, мента, лайка етерично масло, карамфил.
Начин на употреба: Използвайте сутрин и вечер като накапвате по 5 - 10 капки под езика върху лигавицата на устната кухина. Налице е естествено утаяване. Разклатете преди употреба.