Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Софтуер за проекционен дизайн - Пакет Standart PLUS Бизнес

преди 1 година Дом и градина Пловдив   371 прегледа

1.220

  • Софтуер за проекционен дизайн - Пакет Standart PLUS

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 1.220

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Софтуер за проекционен дизайн пакет „StandartPLUS“. Пакет Стандарт Плюс включва закупуването на безсрочен лиценз за използванетона програмата, както и едногодишен абонамент за безплатни обновления за ефектитеи анимациите към софтуера.
- Включва цялата база анимации и ефекти.
- Интеграция на софтуера с вашия интериор – отчика позицията на вътрешнтиедетайли като картини, рамки, прозорци и всякакви други обекти; имате възможностда ги очертавате в реално време!
- Можете да добавяте Ваши видеоклипове, снимки и текстове.
- Абонамент за 1 година – за софтуера, анимациите и ефектите
- Безплатни обновления
Опции за софтуерни лицензи:
- Пакет LOAN
- Пакет Standart
- Пакет Standart +
- Пакет PREMIUM
Доставка: Програмата XNVISION Designer сепредлага по два начина:
- Изпращане по електронна поща с връзки за изтегляне.
- На флаш памет и доставка с куриер.
Характеристики на проекцията:
- Взаимодействие на ефектите с интериора. Падащите топки или сърца от тавана щебъдат отблъснати от снимки или мебели и падат на пода, падащият сняг ще сенатрупва в снимките или карините на стената. Можете да ограничите площта напроекцията (така че да не пада върху други предмети, с изключение на стените итавана и обектите в стаята), като по този начин създавате ефект на жива стенаили живи картини. Това е основната разлика между проекцията и обичайнатапроекция на стената.
- Голямо разнообразие от анимации – над 800 броя. Природа, космос, море,подводен свят, аквариум с риба, снеговалеж, вода, дъжд, планини, огън, цветя,пеперуди, животни, реки, модели, абстракции, сърца, поздрави и фойерверки,празнични селекции за Нова година, Хелоуин, 14 Февруари, 23 февруари, 8 март, сватбенианимации и много други.
- Създаване на собствена проекция. По време на използване в проекцията можетелесно да вградите свои собствени картинки или снимки, текст и видео. Напримерможете да вмъкнете фирмено лого, да рекламирате съобщения за събития или менютаза кафе.
- Удобство на програмата за персонализиране за интериора. Потребителят може дакоригира проекцията върху интериора (това отнема средно 1-2 минути). За данаправите това, използвайте мишката върху стената, за да нарисувате вътрешнипредмети или други предмети. Например, за да накарате проекцията да оградивисящата картина – трябва да поставите 4 точки в ъглите на тази картина. Посъщия начин можете да обиколите мебели, части от тавана или стени и врати.Можете да ограничите района на проекцията по-долу, така че проекторът да неблести в очите на хората. Можете също така да настроите проекцията да сепоказва в желаните области.
- Плейлисти. От базите на анимацията можете да изберете необходимите теми и дасъздадете плейлист. В списъка можете да зададете времето за възпроизвеждане навсяка анимация. Повечето анимации имат FullHD резолюция (1920 × 1080) или HD (1280 × 720). Дължината на видеоклиповете: 10-60 секунди. Многоот тях могат да бъдат безпроблемно савързани, т.е. можете да проектирате един филмза с обща дължина 5 минути подред без видимо начало и край.
- Вмъкване на видео и снимка. В програмата можете да вмъкнете свои собственивидеоклипове и да ги възпроизвеждате на цял екран, като им зададете желанатаформа или ограничите областта на проекцията. Можете също така да вмъкватевидеоклипове и изображения в малки прозорци и да ги поставите върху анимациитена фона.
- Поддържани видео формати: mp4, avi, mov, mpg, flv, mkv; снимки: jpg, png.
- Актуализации и поддръжка. Редовно на всеки 2 месеца се издават нови анимации,клиентите получават актуализации по електронната поща. Предоставя се техническаподдръжка – консултации за работа с оборудването и програмата, инструкция заработа с програмата по телефона или чрез програма за отдалечен достъп.
Технически спецификации:
- Размер на проекцията. Стандартният проекционен размер на един проектор е 3000лумена в тъмна стая – 4×2,5 метра (при резолюция 1280×800) или 4×3 метра (при разделителна способност 1024×768). При пълен мрак размерът напроекцията може да бъде увеличен на ширина 6-8 метра. Възможно е да се създадепроекция с по-малък размер – яркостта на изображението ще бъде по-висока.
- Местоположение на проектора. Проекторът може да се монтира стационарно върхуконзола/стойка – под тавана или на стената. Възможна е и мобилна версия наприложението – проекторът може да бъде поставен на пода, на стойката, шкаф,бюро, статив и др.
- Свързване с лаптоп. Проекторът се свързва с лаптопа чрез HDMI или VGA кабел.Тези кабели са достъпни навсякъде и достигат дължина от 1,5 до 20 метра.
- Повърхност за проекция може да бъде всякава (тапет, боя, плат, екран и др.).Основното нещо е цветът на повърхността, трябва да е светъл (бял или другсветъл цвят). При тъмните цветове (черно, синьо, бордо) проекцията се виждаслабо.
- Условия за проектиране. За прожектиране е необходимо затъмняване напомещението. При дневна светлина проекцията се вижда слабо. Ако стаята едостатъчно светла, проекцията може да бъде направена на малка площ, например сразмери 1 х 0,75 м или 2 x 1,5 м.-
- Разстояние от стената до проектора. Различните проектори са разположени наразлични разстояния от стената. Когато ширината на изображението е 4 метра,можете да изберете различни модели проектори на разстояние от 2 до 8 метра.Проекторите, разположени на разстояние 2 или 4 метра, се наричат късо-фокусни.Други проектори могат да бъдат отдалечени на 6-8 метра с ширината на изображениетоот 4 метра и повече.
Изисквания за използване на софтуера XNVISION: интерактивнастая проекционен дизайн софтуер
Проектор:
- Минимални изисквания: светлинен поток от 2000 лумена, разделителна способност800х600.
- Препоръчителни изисквания: светлинният поток да е 3000 лумена или по-висок,разделителната способност е 1024×768 или по- висока.
Лаптоп или настолен компютър.
- Изисквания за лаптоп за работа с 1 проектор: Двуядрен процесор от 1.7GHz, RAMот 2Gb, видео карта с видео памет 1GB, например Radeon R5 M330, Windows 7, 8, 10