Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Сешоари за ръце и коса с фотоклетка с ниска консумация на енергия от ново поколение Бизнес

преди 2 години Електроника Пловдив   838 прегледи

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: -- По договаряне

Нови продукти от Катрин Макс ООД. Професионални сешоари за ръце, коса и тяло от ново поколение със студен или топъл въздух. Всички сешоари са предназначени за тоалетни и бани с висока посещаемост : хотели, молове , казина, бензиностанции, учебни и детски заведения.
Катрин Макс ООД предлага богата гама от сешоари с различен дизайн , цвят и мощност. Сешоарите са изработени както от нечуплива, негорима ABS пластмаса, така и от неръждаема стомана и метал в различни цветове. Предлагаме модели с антибактериални филтри . Всички сешоари имат гаранционен срок от 2 до 5 години.
При покупки на стойност над 200 лв . без ДДС е включен безплатен монтаж и доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново,Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово.Предлагаме на всички наши клиенти гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка.
Освен автоматични сешоари за ръце, коса и тяло предлагаме и дозатори ( диспенсъри ) за течен сапун и дезинфектант за ръце , кърпи и хартия за ръце, ароматизатори и тоалетна хартия , санитарно и медицинско оборудване.Индустриална и домакинска хартия ,каша и гелове за ръце.Облекло за еднократна употреба : бонета, калцуни, ръкавели, ръкавици, престилки и др.
Всички артикули са произведени от водещи европейски компании и имат съответните сертификати за произход и качество.
Може да поръчате и на националния телефона за поръчки за цялата страна: 070019901
Направете правилния избор!

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача