Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Сервал и каракални котенца за продажба Бизнес

преди 1 година Животни София, Център   2.6K прегледа

0.0 звезди

Цена: 5.000

Нашите котенца са много послушни; интелигентни, общителни, привързани и игриви, много меки, нежни и приветливи те са котенца, много привързани и много отдадени на своя господар, на когото обичат да доказват всеки ден своите обичания,те се разбират добре с деца и други животни.
Това е малко кучешки котки, които можете да ходите на каишка, можете да се научите от кулата и да чакате връщането си зад вратата, те трябва да да има постоянно присъствие, независимо дали е човек или животно,легенда казва, че тази котка носи щастие и носи успех и благополучие на своя стопанин се казва, че дори в семейства без деца, след закупуването на едно от тези котенца, бебето се е родило по чудотворен начин.
Те могат да живеят в апартамент, както и в къщи, Те винаги са в юрган от ласки, имат много приятна среда за чуване, много хармонична и сладка. често дори готвят, което е много сладко.те са много активни, те са величествени и кралски котета, които обичат да кацат, много са достойни и много резервиращи, споделят с удоволствие разходката с вас.