Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Сео, реклама, маркетинг, изграждане на сайтове от СЕО БГ Бизнес

преди 1 месец Услуги Пловдив   14 прегледи

400

  • Сео, реклама, маркетинг, изграждане на сайтове от СЕО БГ
  • Сео, реклама, маркетинг, изграждане на сайтове от СЕО БГ
  • Сео, реклама, маркетинг, изграждане на сайтове от СЕО БГ

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 400

С Е О, реклама, маркетинг, изграждане на сайтове от С Е О БГ
С Е О БГ се занимава със С Е О - оптимизация на сайтове за търсачки, реклама в гугъл, фейсбук и други, маркетинг и изграждане на сайтове
Професионален опит от над 13 години в бранша, стотици завършени проекти и доволни клиенти из цяла България. Опита ми е широкообхватен в различни сфери, което гарантира за качествено извършена работа.
Ето какво включват С Е О услугите:
С Е О одит: Извършва се подробен анализ първо на самия уебсайт за функционалноста му, откриване на проблеми, грешки и слаби места в уебсайта Ви. Определят действията за поправка и подобряване на уебсайта. След което се прави анализ на конкуренцията и състоянието на SEO на сайта до текущия момент извън сайта, изготвя се план за действие и се стартира работа.
"OnPage SEO" - Подготовка на сайта технически да отговаря на условията на търсачките преди да започне индексиране или реиндексиране на сайта от Гугъл. Тагове, мета тагове, заглавия, описания, ключови думи, оптимизиране на публикациите, оптимизиране на продукти, оптимизиране на изображения, карта на сайта и т.н. Оптимизация на скорост за зареждане на уебсайта, кеширане, поправки в сигурността и други
"OffPage SEO" - Изготвяне на стратегия, С Е О копирайт, мониторинг, анализ на конкуренция, интеграция в социалните мрежи - реклама и бизнес присъствие, изграждане на имидж, Ю-туб С Е О, Гугъл Бизнес С Е О, индексиране, подбор на ключови думи, регистрация в директории, търсачки, изграждане на мрежа от линкове по няколко категории и ключови думи, настройки на сайта, писане на статии, изграждане на сателитни сайтове със собствен домейн и дизайн, блог, Копирайт услуги, настройване на рекламни кампании в Гугъл, Фейсбук, реклама в моя мрежа от сайтове, в мрежа от приятелски сайтове и други услуги.
Ако не притежавате уебсайт, няма проблем, мога да помогна и с това. Като, ако сме се договорили за С Е О, изграждането или редизайна на сайта Ви ще са безплатни!
Предлагам услугите си на достъпни за всички цена, която е конкурентна за пакета от услуги, който е включен в нея.
Цени започващи от 400 лв. - зависи от проекта - сложност, брой ключови думи, отраслова ниша, състояние и други фактори.
ЗА КОНТАКТИ:
сео бг
сео ею |
ТЕЛ/ Вайбър / Телеграм: 0897 758 715
Мрежата - мрежата ею