Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Семена за Чубрица, ProPlant, 2 гр Бизнес

преди 4 месеца Дом и градина Плевен   53 прегледа

--

  • Семена за Чубрица, ProPlant, 2 гр
  • Семена за Чубрица, ProPlant, 2 гр

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: -- По договаряне

Ароматно едногодишно растение, достигащо до 20-40 см. височина.
Сеитба: 10-20 март.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача