Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Семена за Салата Джентелина, ProPlant, 3 гр Бизнес

преди 3 месеца Дом и градина Плевен   31 прегледа

--

  • Семена за Салата Джентелина, ProPlant, 3 гр
  • Семена за Салата Джентелина, ProPlant, 3 гр

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: -- По договаряне

Салата Джентелина е светлозелена салата с открита глава и нежни листа.
Тежи приблизително около 300-400 гр.
Ранна сеитба: 25 януари-5 февруари.
Късна сеитба: 10-20 септември.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача