Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Семена за Пипер Златен Медал, ProPlant, 2 гр Бизнес

преди 5 месеца Дом и градина Плевен   35 прегледи

--

  • Семена за Пипер Златен Медал, ProPlant, 2 гр
  • Семена за Пипер Златен Медал, ProPlant, 2 гр

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: -- По договаряне

Ранен, високодобивен сорт български пипер. Плодовете са сочни и сладки, с дължина 16-22 см.
Вегетационен период 105-130 дни.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача