Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Семена за Магданоз Фестивал, ProPlant, 5 гр. Бизнес

преди 6 месеца Дом и градина Плевен   34 прегледа

--

  • Семена за Магданоз Фестивал, ProPlant, 5 гр.
  • Семена за Магданоз Фестивал, ProPlant, 5 гр.

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: -- По договаряне

Ранен, силно ароматен и високодобивен сорт. Издържа на ниски температури. Отглежда се на открито или в саксии. Достига до 60 см.
Вегетационен период 75-85 дни.
Ранна сеитба: 20 февруари-10 март.
Късна сеитба: 1-15 декември.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача