Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Семена за Магданоз Италиански Гигант, ProPlant, 5 гр Бизнес

преди 6 месеца Дом и градина Плевен   44 прегледа

--

  • Семена за Магданоз Италиански Гигант, ProPlant, 5 гр
  • Семена за Магданоз Италиански Гигант, ProPlant, 5 гр

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: -- По договаряне

Силно ароматен и високодобивен сорт с едри маслено зелени листа. Издържа на ниски температури.
Отглежда се на открито или в саксии. Достига до 60-90 см височина. Вегетационен период 75-85 дни.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача