Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Семена за Лук Денсити, ProPlant, 2 гр. Бизнес

преди 3 месеца Дом и градина Плевен   43 прегледа

--

  • Семена за Лук Денсити, ProPlant, 2 гр.
  • Семена за Лук Денсити, ProPlant, 2 гр.

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: -- По договаряне

Високодобивен късен сорт лук. Луковиците са големи, сладки, с добра съхраняемост.
Вегетационен период 120-140 дни.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача