Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Семена за Зеле Балкан, ProPlant, 5 гр Бизнес

преди 5 месеца Дом и градина Плевен   34 прегледа

--

  • Семена за Зеле Балкан, ProPlant, 5 гр
  • Семена за Зеле Балкан, ProPlant, 5 гр

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: -- По договаряне

Високодобивен сорт бяло главесто зеле. Зелката е кръгла, голяма и крехка, със средно тегло 4-5 кг, с отлични вкусови качества.
Вегетационен период: 120-130 дни.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача