Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Семена за Домат Биволско Сърце Червено, ProPlant, 0.5 гр. Бизнес

преди 3 месеца Дом и градина Плевен   32 прегледа

--

  • Семена за Домат Биволско Сърце Червено, ProPlant, 0.5 гр.
  • Семена за Домат Биволско Сърце Червено, ProPlant, 0.5 гр.

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: -- По договаряне

Средно късен високодобивен индетерминантен сорт домат. Отличава се с отлични вкусови качества.Средно тегло на плода 200-220 гр., почти без семки.Вегетационен период 120-130 дни.Ранна сеитба: 25 януари-5 февруари.Късна сеитба: 20-30 април.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача