Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Сбруя / колани за носене за храстореза Лична

преди 1 месец Машини, инструменти, бизнес оборудване Лясковец   47 прегледи

0.0 звезди

Регион: Лясковец
Цена: 17

ГЛАВНО РЕГУЛИРАНЕ - коланът има комплект колани, позволяващи прецизно регулиране, което влияе върху стабилизирането на прикачената косачка и гарантира комфортна работа без усещане за умора .
СТАБИЛНО ЗАКЛЮЧВАНЕ - катарамата отпред се закопчава плавно, благодарение на което можете да поставите колана бързо и лесно ; ключалката може да се откопчава и с една ръка, за да може да се свали.
ПОКРИЦА НА ХИП - комплектът е с профилирана хип защита от пластмаса, която отделя металната закопчалка-карабинер от ползвателя, благодарение на което не се усеща дискомфорт дори при интензивна и продължителна работа .
МЕКО КОРИЦЕ ЗА РАМЕНЕ - коланите, които носят по-голямата част от тежестта върху торса, имат специални капаци, чието положение може да се регулира свободно по такъв начин, че да осигури максимална защита на потребителя.
СПЕЦИФИКАЦИЯ: цвят: черен/оранжев; материал: PP / полиестер / гъба / метал; дължина на колана: 120см; размери на корпуса (височина/широчина): 25x8cm; обща дължина (регулиране): 50-85см; тегло: 322g; тегло с опаковка: 331гр.
СПЕЦИФИКАЦИЯ
цвят: черен/оранжев
Материал: PP / полиестер / гъба / метал
максимална дължина на колана: 120 см
размери на корпуса (височина/широчина): 25х8см
обща дължина (регулиране): 50-85см
тегло: 322гр
тегло с опаковка: 331гр
Работата с храстореза е относително взискателна професия, така че използването на всякакви съоръжения, които могат да я подобрят и ускорят, е най-желателно. Сбруята за тримера е основното оборудване, което трябва да се използва, така че косенето да не причинява прекомерни усилия и умора . Също така ще активира спазване на необходимите правила за безопасност, спазването на които е необходимо при работа с механични устройства .

НАЙ-ВАЖНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ХАРГАНИЯ:
меки калъфи за раменете
защита на бедрата
карабинер за закрепване на коса
здрава предна катарама за лесно поставяне и сваляне на колана
регулиране на колана
тиранти със силна лента
оранжев цвят - косачката се вижда от разстояние
удобно и безопасно
свалете напрежението от ръцете си, докато косите
те пасват на всички видове коси, налични на пазара

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача