Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Ролбари,Булбари,Степенки за джипове,бусове,пикапи Лична

преди 2 години Превозни средства Русе   2K прегледи

5.0 звезди

Регион: Русе
Цена: 400

Продавам булбари, ролбари и степенки за всички модели джипове, автомобили , пикапи и микробуси от висококачествени хром-никелови материали -странични степенки, предни булбари , задни защити,задни ролбари за каросерията на пикапи на изгодни цени. Монтажът се осъществява с помощта на болтове и планки, с които са окомплектовани предлаганите артикули. Не се заварява или преправя нищо по автомобила.
Доставка за цялата страна по еконт. Цени и качество без конкуренция. Предлагаме монтаж в наш специализиран сервиз. Също така изпращаме и монтажна схема, ако искате да си ги монтирате сами.
Цени и качество без конкуренция. Работим събота и неделя включително.При наличност на продукта доставката е до 2 работни дни до всяка точка на България или до офис чрез куриерска фирма Еконт.
При всички останали случаи изработването и доставката се извършва в рамките на 4 -5 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката.

 

Анонимен преди 2 години

И аз съм на същото мнение,много са коректни.Стоката им е супер качествена,купувал съм от тях.


Анонимен преди 2 години

Сериозна фирма.Стоката е много качествена и продават на изгодни цени.Препоръчвам ги на всички ,които искат да си оборудват колата.