Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Работно облекло за еднократна употреба – ръкавици, престилки, бонета, калцуни, терлици, ръкавели, маски Бизнес

преди 5 месеца Машини, инструменти, бизнес оборудване Пловдив, Сточна гара   424 прегледа

0.0 звезди

Цена: -- По договаряне

Всичко това можете да намерите в онлайн магазина на фирмата за хигиенен мениджмънт и консултации Очакват ви ръкавици, шапки, бонета, престилки и калцуни за еднократна употреба с отлично съотношение цена – качество.
Защо личните предпазни средства са за еднократна употреба?
Както и да почиствате престилката или ръкавиците, винаги ще остане нещо по ръбовете и гънките, неизпрано и непочистено от препаратите.
Еднократността ви дава изключително висока надеждност и сигурност, а това е безусловно изискване навсякъде, където се събират, обслужват и преминават големи потоци хора.
Престилките са от полиетилен, с унифициран размер – в бяло и синьо.
Могат да намерят приложение както в кухнята и здравните заведения, така и на всички силно замърсени места, изискващи почистване с агресивни препарати.
Бонетата са от полипропилен.
Един размер са. За доброто прилягане на главата се разчита на ластичния набор.
Особено ефектна е високата шапка в бяло за готвачи.
С еднократните шапки сте винаги спретнати. Не се притеснявате, че от главата ви може да падне косъм точно където не трябва или че може неволно да смените шапката си с тази на колегата.
Предпазните ръкавици са на голяма почит във всички сфери на живота – като почнете от домакинството и стигнете до хирургичните зали.
В онлайн магазина на Катрин Макс ви очакват ръкавици, подходящи за всякакъв случай.
Разполагаме с ръкавици от латекс, винил и нитрил .
Те прилягат добре на ръцете. Защитават отлично кожата и внасят гарантирана сигурност там, където това е необходимо.
Еднократните калцуните са добра преграда между уличната мръсотия и обитателите на помещения с отслабени защитни сили.
Разбира се, освен в здравни заведения, еднократните терлици и чорапи могат да се ползват и в производствени помещения, където изискванията за чистота са далеч над ежедневните представи за хигиена.
Ако помещението, което искате да защитите чрез ползване на еднократни калцуни е с висока посещаемост, можете да се посъветвате със специалстите по хигиенен мениджмънт и консултация на Катрин Макс и да си осигурите машина за калцуни.
Предлагаме няколко модела.
Еднократните лични предпазни средства отдавна вече не са въпрос на разточителство и лукс. Те са необходимост точно така, както дезинфектантите и почистващите средства.
Ако се затруднявате в подбора им – позвънете на Катрин Макс и ги помолете да ви помогнат.Катрин Макс предлага безплатна доставка до Вашият обект в Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазрджик, Пещера, Русе, Плевен, Смолян, Кърджали, Хасково, Димитровград, Казанлък, Свиленград, Асеновград.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача