Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Пълен комплект за кола-маска апарат, лента, патрон, олио Лична

преди 2 седмици Лични вещи Плевен   107 прегледи

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: 39 лв

Цялостен комплект за кола-маска на ПРОМО цена!!!

- 1 брой Апарат за нагряване със стандартни патрони (единичен). Бързо нагрява и е много удобен за употреба.- 1 брой лента за кола маска - лентата е розова на цвят ие перфорирана. Плътна и анти-бактериална. Дължина 90 метра.

- 1 брой Holiday – Азулен олио за след кола маска. След епилацията за отстраняване на остатъците от кола маската.Успокоява кожата и забавя растежа на косъма. Произведено в Италия. Съдържа - бисаболол и екстракт от лавандула. Богат е на витаминно съдържание. за след кола маска - 170 мл.

- 1 брой Holiday –Азулен e 2 в 1 олио за след кола маска и за плаж. Отстранява остатъците от кола маската, успокоява и предпазва кожата от слънце. Произведено в Италия. Съдържа - бензоат, парафин, гликол, екстракт от кокос и олио. Богат на витаминно съдържание! Защитен фактор 15 УВ – 180 мл.

- 1 брой патрон водорасли 110 гр. Кола маска с по-плътна консистенция, подходяща за мъже и за по-дебели и упорити косми. Лесно се премахва с лента и не оставя никакви следи по кожата. Съдържа пречистен пчелен восък, борова смола, анти-оксиданти, титаниев диоксид и минерали.

Особености

Състояние Ново
Доставката се поема от:
купувача
Подходящo за За жена