Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Професионална заря и фойерверки Бизнес

преди 2 години Услуги Димитровград   0.9K прегледи

0.0 звезди

Цена: 1

Фирма Айко трейд ЕООД е верига от магазини която търгува с : Фойерверки , куку стоки , парти стоки , въздушно и газово оръжие , ножове , ловно и рибарско облекло. „АЙКО ТРЕЙД” ЕООД е основана през 1992г. година.
Основната й дейност е да предостави цялата гама любителски и професионални пиротехнически изделия, консумативи, материали, сценични и предсценични ефекти за открито и закрито пространство.
Разполагаме с три лицензирани търговски обекта на територията на гр. Димитровград и гр. Банско. Магазин Димитровград бул. 'Трети март' 8 (на спирката за Хасково)
тел/факс: 0391 / 6 11 58 0878 / 27 97 37
магазин Димитровград Неделен пазар тел/факс: 0391 / 6 11 58 0878 / 27 97 37
магазин гр. Банско ул: Рила 2 тел: 0878 / 27 97 27
Айко трейд ЕООД притежава всички необходими лицензи и разрешителни да организира и провежда пиротехнически спектакли и пироефекти на територията на цялата страна.
„АЙКО ТРЕЙД” ЕООД работи с изделия внос от Азия и Европа те са придружени със сертификат за качество и произход издадени от производителите, водещи в този бранш.
„АЙКО ТРЕЙД” ЕООД предоставя възможност на клиентите си лично да селектират от богатия избор на материали /артикули/ за увеселителната програма, да изберат универсална схема или да се доверят на нашите квалифицирани и опитни специалисти.
С „АЙКО ТРЕЙД” ЕООД Вие можете да направите запомнящо се и неповторимо Вашето фирмено парти, сватба, рожден ден, откриване на нови обекти, презентации, семинар, концерт, промоции, национален празник, партита и др.
За да направи Вашия празник светъл и щастлив , а избора Ви лек, приятен и бърз професионалния екип на „АЙКО ТРЕЙД” ЕООД е на Ваше разположение по всяко време, за да Ви предложи своя натрупан опит и услуги за бързото и ефективно решение на вашите въпроси свързани с Вашите потребности за пиротехнически развлечения, да ви изготви лична оферта с едни от най-конкурентните цени на пазара.
С надежда за взаимно сътрудничество, моля отправяйте Вашите запитвания към посочените телефони за контакти.
За нас ще бъде удоволствие да бъдем партньори.