Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Продавам два вро матраци Дормео 90/190см Лична

преди 3 месеца Продавалник Плевен   54 прегледа

--

  • Продавам два вро матраци Дормео 90/190см

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: -- По договаряне

Продавам два броя матраци Дормео р=ри 90/190смр запазени

Особености

Доставка::
За сметка на купувача
Лично предаване