Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Пречиствателни станции за хотели и вилни селища Бизнес

преди 1 година Услуги София   148 прегледи

0.0 звезди

Регион: София
Цена: -- По договаряне

Пречиствателни станции BIO CLEANER модели от ВС-30 до ВС-150
Биологични пречиствателни станции за отпадни води(БПСОВ) BIO CLEANER модели ВС 30-150 са разработени за пречистване на отпадни води от малки индивидуални източници.Например малки селища, отдалечени градове, хотели в планината, къмпинги, мотели, бензиностанции и малки промишлени предприятия.
Биологичната обработка на пречиствателни станции "BIO CLEANER"се основава на бавно зареждане с отпадни води и прецизно подаване на въздух в различните сектори, довеждащо до липсата на мръсни утайки и кал. Не се налага подгряване на входния блок на тези пречиствателни станции през зимата. Пречиствателни станции "BIO CLEANER" се управляват от електронен чип и работят с 6 програми на 9 степени в зависимост от натоварването с отпадни води.
Пречиствателни станции “BIO CLEАNER” работят ефективно както при минимално така и при максимално натоварвяне с отпадни води. Това означава, че дори да няма постъпление на отпадни води за известно време в тези пречиствателни станции, то процесът на пречистване се запазва без да е небходима каквато и да било допълнителна активация. Пречистващия процес в пречиствателни станции ”BIO CLEANER” стартира автоматично след подновяването притока на отпадни води.

Address: гр.София кв.Лозенец
Phone: 0886772566