Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Преносимо Сгъваемо Барбекю за Въглища FoldyQ InnovaGoods Лична

преди 1 месец Дом и градина Лясковец   47 прегледи

0.0 звезди

Регион: Лясковец
Цена: 110

InnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Преносимо Сгъваемо Барбекю за Въглища FoldyQ InnovaGoods Home Garden! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осветление, съхранение, декорация, климатизация, градина, домашни животни, почистване и др.
Барбекю за въглища, много практично и лесно управляемо с форма на списание, за да се носи удобно навсякъде, благодарение на компактния си, сгъваем и преносим дизайн. Това барбекю от стомана е много устойчиво и трайно, заема малко място и се сглобява лесно, само трябва да се разгъне и да се постави на земята (на равна, стабилна и топлоустойчива повърхност). То има дръжка за носене и включва скара за храна и решетка за въглища. Идеално, за да се насладите на изискано барбекю в компания (между 2 и 4 сътрапезници прибл.) и много лесно за използване и почистване. Важно е да се отбележи, че не е подходящо за дърва или други горива.
Материал: Стомана
Оригинален и преносим дизайн
Вид:
Сгъваем
Компактен
Устойчив и траен
Решетка за въглища
Скара за храна
Дръжка за носене
Хранителни продукти: 2-4
Не е подходящ за дърва или други горива
Удобна, лесна и безопасна употреба
Лек и лесен за употреба
Лесен за сгъване и разгъване
Заема малко място
Лесен за пренасяне и съхранение
Лесно почистване
Прибл. мерки разгънат: 45 x 36 x 30 cm
Прибл. размери сгънат: 45 x 2,5 x 45 cm
Опаковка и ръководство на 24 езика (английски, френски, испански, немски, италиански, португалски, холандски, полски, унгарски, румънски, датски, шведски, финландски, литовски, норвежки, словенски, гръцки, чешки, български, хърватски, словашки, естонски, руски, латвийски)

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача