Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Прахосмукачка робот Xiaomi RoboRock S6 Бизнес

преди 2 години Електроника София   206 прегледи

--

  • Прахосмукачка робот Xiaomi RoboRock S6

0.0 звезди

Регион: София
Цена: --

Xiaomi RoboRock S6 разпознава всяка отделна стая във Вашето жилище. Неговият високоточен лазерен далекомер се върти при 300 об. / Мин., докато сканира стаите ви. След това данните се изпращат чрез персонализиран алгоритъм за създаване на до 98% точна карта на стаята. Сега можете да планирате почистване за единична стая, няколко стаи, дори за целия си дом.
Устройството използва мощен 32-битов четириядрен процесор от същия вид, който се намира в смартфоните, като изчислява най-добрия и бърз път за почистване на всяка стая. И разбира се, не пропуска нито сантиметър.
Снабден с акселерометър, одометър, инфрачервени сензори, компас и други (общо 14 типа сензори) му придават 360 ° чувствителност. Това захранва навигацията му, помага да избегне захващане, оплитане и поддържа домашния декор в безопасност.
Мощното засмукване, издърпва мръсотията и косата на домашните любимци от дървените подове толкова лесно, колкото и от килимите. Подсигурено с вентилатор, въртящ се при 1500 оборота в минута и канализиран чрез усъвършенствани системи за въздушен поток, засмукването му е ефективно и постоянно. Дори когато контейнера за прах е пълен.
Усъвършенстваният дизайн за потискане на звука означава, че е с 50% по-тих от предходния модел. Превръща остротата на типичния вакуум шум в по-мек звук, който не се натрапва, дори по време на късно почистване през нощта.
Можете да се свържете с мрежата отвсякъде, направете предварителни настройки за почистване по график, прегледайте картите, на които вашият робот е изчистил, и много други
Предлага се в магазин Cheren-Petak

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача