Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Патч "за отслабване" за проблеми зони от серии EXPERT Ideal Body Лична

преди 1 година Мода ❤️ София   130 прегледи

16

  • Патч "за отслабване" за проблеми зони от серии EXPERT Ideal Body

0.0 звезди

Регион: София
Цена: 16

❤️ Козметични патчи «за отслабване » са разработени с взети в предвид анатомични особености на човешкото тяло, те са безопасни и ефективни в борбата си за красиво тяло, лесни са за използване. Растителните екстракти които влизат в състав на патча непосредствено повлияват върху мастните подкожни тъкани: способстват за подобрено кръвообращение, извеждат вредните токсини, изгарят мазнините и подобряват еластичността на кожния слой. При активация обмените процеси се активира разпад на мазнините в организма, постига се продължителен и бърз резултат.
Патча може да се използва в качеството си на отделно средство за отслабване, но и също така заедно с други средства за коригиране на фигурата от серия Expert Ideal Body. Като при последния упоменат случай може да се постигнат по-бързи резултати. При едновременно съчетание на патча и физически упражнения се постига по-бърз и дългосрочен резултат.
Помощно средство за отслабване. Не е лекарствено средство.
Активни съставки: ментол, екстракт от розмарин, екстракт от пипер , екстракт фенхел.
В опаковката – 24 патча.
Съвети за използване :
Преди да използване патч трябва добре да подготвите кожата си, да премахнете от нея водата или козметично средство от местата , където ще се лепи патч.
При първо използване оставете патч за 4–6 часа. После постепенно да увеличите времето до 8 часа.
При всекидневно употреба не поставяйте патч върху едно и също место.
За да постигнете по-бърз резултат използвайте патч, като извършвате и физически упражнения. Ако по време на прилагането на патч, се появи сърбеж, не го чешете, а поставете върху мястото студен компрес.
Редовна цена 21.00 лв.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача
Подходящo за: Жена