Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Пано за стена-пистолет2 Бизнес

преди 10 месеца Дом и градина София   102 прегледа

46

  • Пано за стена-пистолет2

0.0 звезди

Регион: София
Цена: 46

Пано за стена от дърво-пистолет размер 42см.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача